2005 óta dolgozom az Intézetben. Patológus szakorvosi vizsgámat 2008-ban tettem le, azóta biopszás tevékenységem főképp a gastroenterológiai, pediátriai és (transzplantációs) nephropatológiai területre fókuszálódik. Újabban a tüdőpatológiába, tüdcytológiába is bekapcsolódtam.

Digitális patológiával 2006 óta foglalkozom, főképp a digitális képfeldolgozás, alakfelismerés, immunhisztokémia digitális kiértékelése/validálása, proliferációs index meghatározása/automatizálása foglalkoztat több kórképben (emlőrák, GIST, NET, mellékvesekéregkarcinoma), de a digitális patológia számos egyéb vívmányát is rendszeresen használom: távleletezés, telekonzultáció, szövettani oktatóanyag létrehozása. A 3DHistech digitális patológiai céggel rendszeres, konzultációs kapcsolatban vagyok, számos projektet futtatunk közösen.

2014-ben molekuláris genetikai diagnosztika szakvizsgát tettem. Ezen a területen a jelenleg észlelt nagyarányú fejlődés, a célzott terápia eszköztárának bővülése és ennek a mindennapi patológiai diagnosztikára kifejtett hatása foglalkoztat. Kifejezetten érdekel a molekulárisan célzott terápia sikerességéhez szükséges immunhisztokémia digitális patológiával való összekapcsolása, megsegítése (pl. HER2 digitális immunhisztokémiai kiértékelése, FISH automatizált kiértékelése).

Belgyógyász kollégámmal gastroenterológiai-patológiai  interdiszciplináris kutatócsoportot (IGA) hoztunk létre, mely jelenleg leginkább a serrated adenomák jellemzésével, felkutatásával foglalkozik, de microscopos colitis, eosinophil oesophagitis kórképekkel is foglalkozunk. Nemrég alapítottuk meg a HUSAR-t (Hungarian Serrated Adenoma Registry).

Magyar és nemzetközi konferenciákon rendszeresen veszek részt előadásokkal, poszterekkel.

Svédországgal részmunkaidős patológiai munkavégzés és telepatológiai szolgáltás formájában vagyok kapcsolatban.

Számos angol és magyar nyelvű demonstrátorral, TDK-sal, valamint szakdolgozóval sikerült gyümölcsözően együtt dolgoznom, illetve jelenleg is ez történik.

Az angol és magyar nyelvű graduális képzésben 2006 óta veszek részt. A graduális oktatásban használt újabb specimenek (makroszkópos preparátumok) nagy részét egy TDK-sommal készítettük el.