Honlap Segédlet

minta honlap

Semmelweis Egyetem – Semmelweis Scholar

Elérhetőség

Az űrlapra CAPTCHA kódot kell tenni, mert így betöréssel próbálkozhatnak.

Javasolt itt az intézményi elérhetőségeket (cím, telefonszám, e-mail cím) megadni, de beágyazhatunk térképet is. Fontos, hogy mindenképp (és minden nyelven) adjunk meg minimum egy valós elérhetőséget. Erre a célra akár használhatunk egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot is (contact form).

Ehhez először a Vezérlőpulton a Beállítások > Slim Jetpack menüpontra kell kattintani. Ott a Kapcsolati űrlap dobozt kapcsoljuk be (Kiválasztás).

Ezután minden oldalunk/bejegyzésünk szerkesztő felületén, a Média hozzáadása gomb mellett megjelenik az Új kapcsolat felvételi űrlap gomb is. Ennek használata nagyon egyszerű (lásd kép és eredmény), de viszonylag lassan jelennek meg az opciók, várjunk türelemmel.

contact_form

 

Ahogyan a képen látható, az űrlap mezői egyszerűen törölhetőek (a mező jobb szélén található mínusz jellel) vagy új mező vehető fel az űrlap alján található link segítségével. Az űrlap beágyazása előtt az e-mail beállítások fület ne felejtsük el kitölteni!

Ha az online segédlettel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse Sági Zeninát a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságon a 459-1500/55439 telefonszámon.

 

  • Magyar
  • English
  

Javaslatok a személyes honlapok szerkesztésével kapcsolatban:

  • A honlapok legyenek egyszerűek, átláthatóak és informatívak.
  • A honlapon található információk mindig legyenek aktuálisak.
  • A személyes honlap a bemutatkozás eszköze, tartalmazzon legalább egy személyes fotót.
  • A honlap szövegeket javasolt ellenőrizni, hogy mind stílusában, mind a helyesírását tekintve méltón képviselje a Semmelweis Egyetemet.
  • Minden közzétett tartalom esetén javasolt ellenőrizni a linkek működését is.